Politica de retur

ANULARE COMANDA SI RETUR

Clientii pot anula si /sau returna comanda în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu conditia ca produsele: - sa nu fi fost folosite, modificate sau deteriorate si sa fie in ambalajele originale. - sa prezinte documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru; - costul transportului pentru retur va fi suportat de catre Client si poate fi expediat cu orice firma de curierat (fără Posta Romana).

Atentie: daca coletul returnat nu are costul transportului platit, MBG COLLECTION va refuza primirea acestuia! Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data intrarii in posesie a produselor achizitionate.

Comanda pentru curier revine in sarcina dumneavoastra!

Daca comanda a fost achitata cu cardul online, din momentul returului sau anularii comanda, suma achitata se intoarce automat in cont in termen de 5-10 zile lucratoare.

PASI DE URMAT PENTRU RETUR SAU INLOCUIRE PRODUS:

  1. Va rugam sa completati cerere de retur primita odata cu produsul sau ne trimiteti un email care sa contina(ori dati replay la emailul de confirmare a comenzii sau gasiti formular la pagina contact) - Detalii comanda (nume si prenume, produs) - Motiv returnare (optional) - Daca doriti schimbararea produsului cu un altul sau alta masura.
  2. Trimiteți coletul la: SC MBG Collection Online Store SRL; Bucuresti, Strada Fabricii nr 46A etaj 2 Sector 6; nr. telefon 0729.834.162 *Va sfatuim sa trimiteti articolul cu confirmare de primire, deoarece nu putem sa ne asumam responsabilitatea pentru articolele pierdute in tranzit.

*Daca produsele sunt defecte sau sigiliul de siguranta este rupt, produsul NU se poate returna produsul iar costul de trimitere inapoi a produselor revin Dvs.