Cum cumpăr

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face doar online prin site-ul www.mbgcollection.ro.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Comanda va fi certa dupa ce o veti fi confirma telefonic (un reprezentant MBG va va contacta dupa plasarea comenzii in intervalul 8:00 - 16:00, zilele lucratoare).

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului COMANDA si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

 • Metoda de livrare gratuita la orice comanda cu valoare peste 300 de Lei, in Romania. La comenzi sub 300 de Lei se va percepe costul de transport.
 • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
 • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului, sau online prin CARD Bancar). 

Pentru a beneficia de reduceri:

 • Codul de reducere - se introduce in casuta dedicata "COD DE REDUCERE" in pagina adresei de expediere sau metoda de plata "cos-de-cumparaturi"

Beneficiile contului de Membru:

 • Inregistreaza-te si cumperi mai repede, mai simplu si mai rapid.
 • Beneficiezi de promotii si oferte promotionale exclusive clientilor inregistrati
 • Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica sau prin email este posibila cu confirmarea prealabila a clientului!

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Metode de plată

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.mbgcollection.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

  Prin Card bancar

  Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

  Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Cumpărături plăcute!