Despre noi

Ce reprezentăm

La MBG COLLECTION credem în auto-exprimare prin moda. Deci, lucram din greu pentru a crea imbracaminte la moda, accesibila si de calitate, care sa permita fiecarei femei sa acceseze cele mai noi tendinte si stiluri globale pentru a-si crea propriul stil.

Povestea noastra, este doar începutul

Infiintat în 2009, companie Romaneasca de productie imbracaminte, misiunea noastra a fost de a oferi imbracaminte pentru femei de calitate, care sa reflecte cele mai mari tendinte ale modei. Din anul 2020, pentru ca produsele noastre sa ajunga direct la dvs. ,compania MBG COLLECTION ONLINE STORE SRL a fost infiintata si activa online.

Colectiile MBG sunt inspirate de dvs.

Avem misiunea de a oferi femeilor din întreaga lume libertatea de exprimare si de a face stilul accesibil tuturor. Designerii nostri se inspira din stilurile unice ale clientilor nostri, pasarelele, moda de stradă, stilul celebritatilor si altor tendinte.
Fiecare colectie este proiectată în Romania de o echipă interna de designeri. Colecțiile noastre sunt disponibile în dimensiunile S - 4XL și lucrăm cu diferite modele. Imbratisam ceea ce ne face frumosi si individuali.


Construirea viitorului nostru impreuna

Angajamentul nostru fata de clientii nostri si marca noastra  creste in fiecare zi. Ne concentram pe inovarea continua pentru a oferi experiente de cumparaturi online de clasa nationala, experiente inovatoare, servicii remarcabile pentru clienti si extinderea pe piete noi și interesante.

Pentru a sustine cererea in crestere pentru MBG COLLECTION, am demarat misiunea de a crea cea mai buna experienta omnicanala posibila, cu o tranzitie perfecta intre online si magazine.